Domingo, 29 de marzo de 2020

La FIEC ofrece una Guía para votar desde el exterior para las elecciones del 28A y 26M

Comunicado de la FIEC

Com bé sabeu el Govern de l'Estat espanyol ha convocat Eleccions al Parlament Europeu pel proper dia 26 de maig de 2019.

Des de la FIEC (Federació Internacional d'Entitats Catalanes) us fem a mans una Guia de Votació sobre les modalitats i terminis per a poder exercir el vostre dret del vot en aquestes properes eleccions.

Som 240.501 els catalans residents a l'exterior cridats a votar i un total de 2.103.216 espanyols residents a l'exterior cridats a votar.Com podreu observar els terminis per votar a les eleccions del 28 d'abril i alguns dels terminis per les del 26 de maig se superposen. Per intentar oferir un mínim de claredat us enviem també, a títol de recordatori, una infografia amb les dates a retenir per votar el 28 d'abril.

Us convidem a fer la máxima difussió d'aquest document i a participar activament en aquestes eleccions.

Recordeu que a les eleccions al Parlament Europeu hi pot participar tot català i/o espanyol inscrit al CERA o a l'ERTA sigui quin sigui el seu lloc de residència arreu del món. Tots/totes som ciutadans europeus i tenim el dret de vot en aquestes eleccions.

Seguirem informant sobre tot allò que afecti al desenvolupament electoral. No dubteu en fer-nos arribar les vostres consultes i dubtes a: [email protected]

Som Catalunya Exterior, també som Catalunya

Secretaria de la Federació Internacional d’Entitats Catalanes