miércoles, 27 de octubre de 2021

SERÁ POR ZOOM Y ESTARÁ ABIERTA A TODO EL MUNDO

La FIEC convoca una sesión informativa sobre el voto rogado

Cataluña FIEC web

 

La FIEC te lo explica

QUÉ PASA CON EL SISTEMA DEL VOTO EXTERIOR?

El sábado 25 de septiembre a las 16.00 (hora de Cataluña), la FIEC (Federació Internacional d'Entitats Catalanes) organiza una sesión informativa por Zoom abierta a todos, para informar sobre la situación del debate en el Congreso de los Diputados sobre la Proposición de Ley de la reforma del sistema del voto exterior

LA FIEC T'HO EXPLICA:

QUE PASSA AMB EL SISTEMA DE VOT EXTERIOR? ON SOM AMB LA PROPOSTA DE REFORMA?

El proper dissabte dia 25 de setembre a les 16.00 (hora catalana) la FIEC (Federació Internacional d'Entitats Catalanes) organitza una sessió informativa per Zoom oberta tothom, sigueu on sigueu arreu del món, per a informar sobre la situació del debat al Congreso de los Diputados sobre la Proposició de Llei de reforma del sistema de vot exterior que hauria de portar en pocs mesos a la definitiva derogació del sistema de 'voto rogado'.

Com està el debat ? Per què no avança ? Quines són les posicions dels grups parlamentaris ? Va en serio aquesta vegada ? Què diuen la FIEC o Marea Granate d'aquesta reforma ?

Us convidem a conectar-vos a https://us02web.zoom.us/j/85236519397...

Comptarem amb la participació dels experts de la FIEC i de Marea Granate en vot exterior i amb els diputats Marta Rosique (ERC), Mariona Illamola (JxCat) i Marc Lamuà (PSC).

Secretaria de la Federació Internacional d’Entitats Catalanes  (FIEC)

Mail[email protected]

Webhttps://www.fiecweb.cat

Facebook: shorturl.at/dimBO

Twitter: @FIEC1

Instagram: fiec_cat

Telegramt.me/fiec_cat

Magazin quinzenal ‘La FIEC t’ho explica’ a RAB (Ràdio Amèrica Barcelona)

Telèfon: +34-934123294