jueves, 16 de julio de 2020

LA FEDERACIÓ INTERNACIONAL D'ENTITATS CATALANES

La FIEC convoca para el viernes 3 de julio a su Asamblea general virtual

Este es el Comunicado Oficial de FIEC:

ASSEMBLEA GENERAL VIRTUAL DE LA FIEC

3 DE JULIOL DE 2020 A LAS 18:30(hora catalana)

Si la FIEC no existís caldria inventar-la. La FIEC però necessita d'una profunda renovació i actualització en els seus objectius, en la definició del que vol dir avui ser un català de l'exterior o fer política exterior i en la seva forma de funcionament.

Haguéssim desitjat poder fer una Assemblea presencial però com bé recordareu la majoria, aquestes Assemblees presencials s'han fet sempre lligades a les Trobades Mundials que organitzava el Govern de Catalunya i la darrera va tenir lloc l'any 2008. Des de 2014 hem anat celebrant les Assemblees Obertes als voltants del període de Nadal a Barcelona que no poden però substituir un debat entre les entitats membres.

Per aquesta raó us convoquem a l'ASSEMBLEA GENERAL DE LA FIEC que se celebrarà via Zoom el proper divendres dia 3 de juliol a les 18.30 (hora catalana) amb el següent ordre del dia:

1. Presentació dels objectius de l'Assemblea i de les modalitats de participació.

2. Discussió de la Ponència Les comunitats catalanes de l'exterior: identitats múltiples en un món global, la necessitat del treball en xarxa, ens cal una federació d’entitats ? en tres parts:

3. Què són i que volen ser les comunitats catalanes de l'exterior del segle XXI ?

4. Balanç de l'activitat de la FIEC en els darrers anys.

5. Els objectius de treball coordinat en els propers temps

6. Proposta de nous Estatus de la FIEC.

7. Aprovació dels comptes de la FIEC 2018-2020.

8. Elecció de la nova Junta Directiva de la FIEC.

9. Torn Obert.

Aquesta invitació ha estat adreçada a les 60 entitats membres de la FIEC, independentment de que estiguin al corrent de pagament o no, i també a d'altres entitats que tot i no haver estat mai membres de la FIEC entenem que per la seva importància haurien de participar en aquesta Assemblea.